tisdag 11 november 2008

Tisdag!

Hej allesammans! sitter nu framför datorn o kollar lite på tradera för att se om jag kan hitta några paljettights men det va ju as svårt o få tag på asså, ringde hm för att beställa ett par i stl 170 på barnavdelningen men de var slutsålda!!!!!!!! helt sjukt fick ju precis nya katalogen... snacka om populärt plagg! men men jag får väl leta vidare.

idag har vi vart på öppna förskolan som vanligt, sen har vi vart på bvc för att kolla Ellas utslag, hon har "höstsjukan", som kommer från en helt vanlig förkylning, massa röda "myggbett" på fötter o händer men sen har hon även på rumpan som kliar stackarn, men det va en reaktion på en kräm jag prövat, så nu ska vi behandla utslagen i ett par veckor får se om det går bort...

har börjat packa nu inför flytten, inga gardiner eller filtar, dukar o sånt uppe, det är ner packat redan, ska fortsätta lite imorn. vill inte att det ska bli så stressigt i slutändan så vi börjar lite smått. nu ska jag se desperate housewives o dricka grönt te som vanligt=).

Inga kommentarer: