måndag 24 november 2008

massa snö!!=)

mysigt när det är helt vitt ute tycker jag, hoppas bara det håller i sig till julafton, men tvivlar ju på det, aldrig snö på julafton längre ju. vi kunde knappt gå med vagnen ute till öppna förskolan imorse, fick bära den på massa ställen där det va snödriva, tog ju fel vagn kom jag på när jag kommit halv vägs. men det gick komma fram o hem iaf=). mötte vaktmästaren imorse o han frågade om vi ville flytta tidigare för en tant var intresserad, men vi får se vad vi hinner till. tjänar ju in på det egentligen.

ensam mamma söker slutade ju jätte lyckligt, man blev så glad o se dessa lyckliga par=), rickard o anette, de syns verkligen hur kära dem är!! det kunde ju inte bli bättre, barnen gick bra ihop o de kollade redan på hus, åhhhh!! tror faktiskt på att det kommer hålla mellan dem, annars brukar det ju inte vara så länge mellan kärlekspar som vart med i någon serie på tv;). johanna o nina vet jag inte faktiskt, lär väl se hur det går för dem i tidningarna.

ska packa masssssor idag o börja städa ur skåp o garderober o sånt. börja känna lite panik nu!! hörs senare ha en bra dag!! /Josse

Inga kommentarer: