lördag 16 januari 2010

helg!!!!

äntligen! älskar helger. igår hade vi fredagsmys med Johanna o Celvin, de va här o käkade o lekte, det va full rulle till kl 22, leksaker överallt o godis o ostbågar lite varstans hehe, så ska det se ut med barn omkring sig. de trivs verkligen ihop o det är kul, idag var det första Ella frågade "vart är Celvin". jag trivs ihop med mamman också o det är ju tur;). det blev en sen kväll för Ella men en lång sovmorgon blev det med, 9.30 steg vi upp:).

idag ska Ella på barnkalas till en kompis på dagis som fyller 4, de var visst 15 st som va bjudna. sen ikväll ska hon sova över hos mormor o ha mys kväll där, Leif o jag ska på bio o se "luftslottet som sprängdes" med Pillan o Jeppe o äta mat tillsammans, trevligt! vi ville helst se "snabba cash" men det va fullt typiskt men inte så konstigt den är säkert as bra. nu ska jag hoppa in i duschen, ha en trevlig lördag!!


här är bilder från igår, trötta ungar efter massa bus o snacks o en tjockis i vecka 25:):

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, nu syns det ju riktigt ordentligt!!
Du är så himla fin gumman!!

// Kram Marie

jojeslife sa...

hej hej!
vilken fin bebismagn du har fått :)
Nu är det inte långt kvar för oss hihi...va mysigt det ska bli...
Såg ditt mess men har inte hunnit svara, är typ tusen saker att göra just nu men har fårr lite minder timmar nu på jobbet. Så jag vill gärna ta en fika nån dag :)
Skulle va kul om vi kunde göra det i nästa vecka nån gång, då kan Martina följa me dockså innan hon åker till Thiland...
Vi kan väl höras till helegn!

Stor Kram Johanna